logo
6 June 2013

Een extra touch aan je All Stars

Gepost in fashion

Toen ik deze foto’s zag werd ik blij verrast door hoe creatief je kunt zijn met All Stars. Misschien loop ik wel ontzettend achter en hebben al duizenden andere dames dit gedragen (het is namelijk best voor de hand liggend, deze ‘extra touch’), maar ík had het in ieder geval nog nooit gezien. En dus jij wellicht ook niet. Ik heb het over ‘je All Stars om je enkel knopen’. Nee, niet zodat ze aan de zijkant van je enkel hangen (bij wijze van accessoire), maar de véter om je enkel knopen terwijl je ze draagt. Zo dus:

 photo eenextratouchaanjeallstarscollagevintage-1.jpg
 photo eenextratouchaanjeallstarscollagevintage2-1.jpgIk vind het de gympen wat vrouwelijker maken, doordat je een soort enkelbandje creëert. Wat vind jij? Zou je dit zelf zo dragen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties