logo
26 June 2013

Outfit – De ghetto jurk

Gepost in mijn outfits

Ik weet dat je altijd erg moet oppassen met boordelen en belabelen van dingen en ik voel me er dan ook niet 100% goed bij om deze outfit ‘de gettho jurk’ te noemen, maar dat was nou eenmaal de eerste, tweede, derde en misschien ook wel vierde en vijfde associatie die ik had bij deze outfit. Ik vertrouw erop dat jullie mij vertrouwen dat ik er niets vervelends mee bedoel.

Waarom heb ik die associatie? Ik denk eigenlijk alleen door de capuchon. En misschien door de joggingstof. En verder ook door de combinatie met de schoenen. Maar dat gaat natuurlijk niet over de jurk an sich. In ieder geval: ik vind de jurk een heerlijk ding! Hij zit super comfortabel, is niet te opvallend, maar wel apart. Zo’n jurk die je aantrekt en waarna je eigenlijk al klaar bent.

Maar schijn bedriegt: de jurk (inmiddels helaas uitverkocht bij She Inside) máákt dan misschien al de helft van de outfit, ik denk dat er toch nog een hoop aan te stylen is. Ik heb de jurk hier ‘doorgestyled’ in de relaxte (of is het relaxedte?) stijl van de jurk zelf, maar ik denk dat je de jurk bijvoorbeeld ook heel romantisch kunt stylen. Ik heb ik nu al zin alle andere mogelijkheden uit te proberen!

Ik realiseer me dat ik – zonder hakken onder deze jurklengte te dragen – hier erg korte beentjes creëer, maar zoals ik al vaker schrijf: dat vind ik bij mezelf niet erg. Wil jij dat vermijden, dan zou ik onder een rok/jurk tot iets boven je enkel wél iets van een hak dragen en dan liefst in de kleur van de panty/maillot die je eventueel draagt: zo “breek” je je benen het minste.

Wat vind je van deze outfit? En van de jurk?

 photo Outfit-Deghettojurk.jpg
 photo Outfit-Deghettojurk5.jpg
 photo Outfit-Deghettojurk2.jpg
 photo Outfit-Deghettojurk4.jpg
 photo Outfit-Deghettojurk6.jpg
 photo Outfit-Deghettojurk1.jpg
 photo Outfit-Deghettojurk7.jpg
She Inside jurk (kun je hier vinden)
ZARA schoenen (hier kun je look-a-likes vinden)
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)
H&M Trend ketting (hier kun je een look-a-like vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘372 Greige’ (kun je hier vinden)
MAC Viva Glam lipstick in ‘Gaga 2’


Foto’s door Ruben Heijerman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties