logo
15 June 2013

Outfit – Een bomber en een maxi jurk

Gepost in mijn outfits

Hoewel dit “stevige” bomberjack en de dikke sokken niet echt zomers zijn, doet deze outfit wel zomers aan, vind ik. Niet dat dat mijn streven is of was hoor, toen ik deze outfit samenstelde: ik trek in eerste instantie gewoon aan wat me op dat moment leuk en/of fijn lijkt.

Het zijn de lichte kleuren in combinatie met de setting die aan deze foto’s een vakantiesfeertje geven, vind ik. De bomber heeft een fris en tegelijkertijd warm (ik wist niet dat dat kon, maar deze bewijst het) printje, die me zomerse associaties geeft: als een soort ondergaande zon (warm) met bloesem (fris). Ik vind het een geweldig ding, omdat ie zo comfortabel is, er ook zo uitziet en toch helemaal niet saai, degelijk of basic is (ja, ik ben nogal bang dat die combinatie altijd samen gaat). Ik denk trowuens dat de bomber het in het najaar en zelfs de winter ook leuk doet. Zulke hele-jaar-door-kledingstukken zijn fijn, toch?

De outfit is perfect voor een koelere of afgekoelde zomerdag: de blote benen zorgen voor een vrij gevoel (wat ik vind passen bij de zomer), terwijl de sokken me warm houden. De bomber doe je uit als het te warm is en weer aan als het frisjes wordt (lees: ik zou hem gewoon de hele tijd aanhouden omdat ik vind dat hij de outfit “maakt”).

Het geheel krijgt een onverwachte touch door de Dr. Martens, die een redelijk groot contrast vormen met de elegante jurk. Dat contrast vind ik leuk: het is alsof een stoer meisje, die normaal bomberjacks en Dr. Martens draagt, een keer een lange jurk heeft aangetrokken.

Oh, en voor deze ene keer mogen jullie – niet dat ik denk dat je er nou zo ontzettend op zat te wachten, maar je weet maar nooit- onder mijn “rok” kijken ;-).

Wat draag jij op een koelere zomerdag? Iets wat toch zomers aandoet of maakt dat je niet uit?

 photo Outfit-Eenbombereneenmaxijurk1.jpg
 photo Outfit-Eenbombereneenmaxijurk3.jpg
 photo 1Outfit-Eenbombereneenmaxijurk4.jpg
 photo Outfit-Eenbombereneenmaxijurk2.jpg
 photo 2Outfit-Eenbombereneenmaxijurk5.jpg
 photo Outfit-Eenbombereneenmaxijurk7.jpg
 photo Outfit-Eenbombereneenmaxijurk6.jpg
H&M Trend bomberjack
Coolcat jurk
H&M ketting
onbekende sokken
Dr. Martens schoenen (hier kun je look-a-likes vinden)
China Glaze nagellak in ‘Sun worshipper’ (kun je hier vinden)P.S. Deze week is de Suz shop niet geupdate, i.v.m. mijn vakantie. Echter, er staat nog genoeg onverkochts in, dus je hoeft je er niet te vervelen!


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties