logo
18 June 2013

Outfit – Fashion Against Aids

Gepost in mijn outfits

Een H&M collectie die ik echt heb gemist dit jaar: Fashion Against Aids. Deze collectie ging al een aantal jaren mee en dus dacht H&M waarschijnlijk dat het tijd werd om met iets nieuws te komen (ik gok dat dat H&M loves music is geworden): begrijpelijk, maar wel jammer.

In deze outfitpost zie je dan ook geen jasje uit de Fashion Against Aids collectie van dit jaar – want die was er niet- maar uit die van vorig jaar. Die collectie vond ik toen echt helemaal te gek! Ook al was hij iets te “festival” voor iemand die nog nooit op een festival is geweest, hij was zo heerlijk kleurrijk en uitgesproken! Dit jasje was (is!) een bijzondere omdat je hem binnenstebuiten kunt dragen- de andere kant ziet er zo uit-: je hebt dus eigenlijk twee jasjes in één.

Ik combineerde mijn FAA bomberjasje op een relaxte manier met skinny jeans en hardloopschoenen. De “politiepet” geeft een extra touch en is echt nodig als accessoire vind ik: zonder zou het geheel een beetje saai zijn geweest, toch?

Wat vind je van deze outfit? Blij dat je me weer in kleur ziet na al dat zwart?

 photo Outfit-FashionAgainstAids.jpg
 photo Outfit-FashionAgainstAids5.jpg
 photo Outfit-FashionAgainstAids2.jpg
 photo Outfit-FashionAgainstAids6.jpg
 photo Outfit-FashionAgainstAids3.jpg
 photo Outfit-FashionAgainstAids7.jpg
 photo Outfit-FashionAgainstAids4.jpg
H&M Divided t-shirt
H&M Fashion Against Aids bomberjack
H&M Divided skinny jeans
Nike via vanHaren schoenen (kun je hier vinden)
H&M pet (kun je hier vinden)
China Glaze nagellak in ‘Def Defying’ (kun je hier vinden)
Sleek Pout Paint lipstick in ‘Pinkini’, met rode lipstick eronder (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties