logo
7 June 2013

Outfit – Nog meer zwart

Gepost in mijn outfits

Ik weet niet wat ik heb de laatste tijd, maar valt het jullie ook op dat ik meer en meer zwart draag? Het lijkt niet toevallig, want als ik zo mijn kasten inkijk na de make-under is het er gemiddeld genomen niet kleurrijker op geworden. Niet dat ik kleur opeens heb afgezworen, maar sinds deze outfit ben ik me prettig gaan voelen in zwart. Het is geen kleur, maar als het een kleur was, dan was het net zo krachtig als rood: een kleur die ik ook graag draag.

Dit is opnieuw een outfit die niets is zonder haar accessoires. Als ik mijn haar ‘gewoon’ los had gedaan en geen zonnebril had gedragen dan was het geheel boring met een hoofdletter B geweest, toch? De Bullboxer sandaaltjes (ik gaf al een sneak preview van ze op Instagram) zijn dan wel stoer en aanwezig door het metaal, doordat alles grijs/zwart is zou de outfit alsnog grijze-muizerig zijn. Door de bril (een bril doet, omdat je ‘m in je gezicht draagt, altijd heel veel!) en de zonneklep krijgt de outfit identiteit en wordt ie “Suz genoeg”.

Ohja, en ik heb van mezelf die gespierde armen, mochten ze je opvallen op de eerste foto. Dat wil zeggen: ze zijn niet kunstmatig (haha!) maar ik doe er ook niets voor en heb er nooit wat voor gedaan: het is mijn van boven (van onder niet, heb ik al vaker verteld) atletische bouw. Ik ben trouwens totaal niet sterk, laten daar geen misverstanden over bestaan. Hoe dat kan of werkt weet ik eigenlijk ook niet. Anyway, vandaar dat een outfit met een “vorm” als deze, net als deze outfit, ideaal is voor mij(n lichaam).

 photo Outfit-Nogmeerzwart1.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart9.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart10.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart13.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart8.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart12.jpg
 photo Outfit-Nogmeerzwart11.jpg
H&M Divided top
Nelly jeans (kun je hier vinden)
Bullboxer sandalen (kun je hier vinden)
H&M Trend zonneklep
Clockhouse by C&A zonnebril
Catrice nagellak in ‘Hip Queens Wear Blue Jeans’


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties