logo
21 June 2013

Outfit – Pastelpaarden

Gepost in mijn outfits

Terwijl ik deze outfitpost maak realiseer ik me dat ik eens een Schrijfgraag heb geschreven over paarden. En terwijl ik dat stukje nog eens teruglees barst ik in lachen uit, want ik schrijf er letterlijk (ik had toen nog drie konijnen en één cavia) dat ik wel meer dieren zou willen, maar “het is alleen zo jammer dat ze met zijn allen simpelweg erg gaan stinken en veel troep maken. Daar wil ik geen halve dagtaak aan krijgen, want ik wil niet de realiteitzin verliezen“. Bijna anderhalf jaar later kan ik op mijn eigen tekst reageren met: “Ja, het is zo: ze maken veel troep en ze gaan ook stinken, maar dat is beiden goed te handhaven. Stofzuigen doe ik inmiddels alsof ik even naar het toilet ga en met bijna dagelijks schoonmaken heb je van stank niet veel last. Een halve dagtaak zijn ze echter wel geworden, mijn konijnen en cavia’s. Gelukkig vind ik dat nu leuk. En wat betreft die realiteitszin: ik geloof niet dat ik die echt verloren ben, want juist door die halve dagtaak word ik er dagelijks mee geconfronteerd.

Op naar de outfit. Ik vind hem lekker zomers en een beetje schattig door de pasteltinten/-paarden. De zonnebril geeft het geheel wat meer “bite” door het felle geel en de spiegelglazen. Ik vind de outfit leuk, maar ook een beetje 10-jarig (no offence) omdat het geheel erg jong oogt. Ik wilde in eerste instantie 14-jarig schrijven, maar volgens mij zien de 14-jarigen van nu er juist heel volwassen uit of doen ze daar in ieder geval hun best voor (ik zag er op mijn veertiende regelmatig meer volwassen uit dan nu soms, in ieder geval).

Tienjarig dus, op de schoenen na dan. Die zijn wat te apart voor de gemiddelde tienjarige denk ik. Ik zit er niet zo mee hoor: ik heb hopelijk nog tijd zat om oud te zijn en te ogen. Over de aparte schoenen gesproken: ze zitten echt als een hell of a bitch. De bandjes op mijn enkel snijden me net zo lang totdat mijn vel eraf ligt. Auch!

Wat vind jij van deze outfit? Zou jij dit dragen?

 photo Outfit-Pastelpaarden4.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden2.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden6.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden1.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden3.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden5.jpg
 photo Outfit-Pastelpaarden7.jpg
H&M Divided top (hier kun je een look-a-like vinden)
Warehouse broek (hier kun je een look-a-like vinden)
Swedish Hasbeens voor H&M schoenen (hier kun je look-a-likes vinden)
H&M Divided zonnebril (hier kun je een look-a-like vinden)
onbekend riempje (hier kun je een look-a-like vinden)
Jessica nagellak in ‘Banana peel’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties