logo
24 June 2013

Outfit – Vlinders

Gepost in mijn outfits

Deze jurk hing al seizoenen ongedragen in de kast; alleen dames die me al héél lang volgen en een héél goed geheugen hebben zullen hem nog herkennen. In ieder geval: tijd om hem weer eens tevoorschijn te halen! Voor nog één keertje, besloot ik aan het einde van de dag, want ook deze jurk is – net als de sokken– niet helemaal meer ‘mij’ (en oké: ik had de dunne stof binnen een ommezien gesloopt).

Ondanks dat, vind ik de outfit erg leuk en niet te blij geworden. Dat blije is een beetje het risico van deze jurk, vandaar ook dat ik hem met zwart en wit heb gecombineerd. Ik geloof niet dat ik ooit een outfit heb gezien met vooral zwart en wit die toch zo romantisch is als deze. De vlinders zorgen alles bij elkaar voor nog een hoop kleur en warmte, ik denk dat het daaraan ligt.

Ik draag hier mijn nieuwe leren shopper van Pieces. Weer een shopper ja – ik heb bijna niet anders-, maar dat is gewoon mijn favoriete model tas. Iets met (veel) meer tierelantijnen vind ik al gauw te tuttig. Ik had (heb) niet zoveel “zomertassen” en vond deze wel geschikt voor de rol. De enige die ik had was een beige shopper, maar mijn kleding had er zoveel op afgegeven dat ik hem niet meer zo fraai vond. Dat heb je met zomerse/lichte kleuren. Deze is dan ook niet licht (ik leer van mijn fouten, haha), maar het materiaal heeft toch iets zomers. De structuur doet me aan bamboe denken, is it just me? Bamboe roept in ieder geval zomersere associaties op dan bijvoorbeeld suède, dat is wat ik bedoel. De tas is heerlijk groot en het zwart past natuurlijk bijna overal bij. Ik draag ‘m dan ook dagelijks op dit moment. De shopper is van echt leer en vind je bij Sans Online. Hij is er ook in bruin.

Wat vind je van mijn outfit? Heb jij een “zomertas”?

 photo Outfit-Vlinders1.jpg
 photo Outfit-Vlinders4.jpg
 photo Outfit-Vlinders6.jpg
 photo Outfit-Vlinders2.jpg
 photo Outfit-Vlinders3.jpg
 photo Outfit-Vlinders5.jpg
 photo Outfit-Vlinders7.jpg
The Sting rood jurkje (hier kun je een look-a-like vinden)
tweedehands jurk met vlinderprint
H&M Man hoedje (hier kun je een look-a-like vinden)
Office schoenen (kun je hier vinden)
Pieces via Sans Online tas (kun je hier vinden)
Essie nagellak in ‘Bermuda shorts’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties