logo
23 June 2013

Zalando Collection tassen – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Het is alweer een tijd geleden maar ik ben twee keer bij een presentatie van Zalando Collection (het eigen merk van Zalando) geweest: hier en hier. Omdat ik vind dat het merk een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft en het meeste mijn smaak is, kijk ik regelmatig even naar als ik op Zalando kijk. Zo is me al een paar keer opgevallen dat de tassen van Zalando Collection zo mooi zijn. En je weet: ik ben niet zo’n tassenmeisje en dus niet veel met tassen bezig. Als mij zoiets opvalt dan zegt dat dus wat!

Zalando Collection tassen hebben een fijn, middelgroot formaat, zijn niet te opvallend (vind ik niet handig bij een tas, mijn kleding kan al opvallend genoeg zijn) en zien er stijlvol en niet te cheap ass uit. Dat laatste vind ik nogal eens een probleem bij tassen: of ze zien er duur uit en zijn het ook of ze zijn goedkoop, maar zien er ook zo uit.

De meeste tassen zijn geïnspireerd op een designertas (al ben ik dus geen designertassenexpert, maar de populairste ken ik wel), wat de tassen misschien niet bijster origineel maakt. Echter, ik ben eigenlijk niet anders meer gewend: volgens mij zijn alle tassen tegenwoordig te herleiden tot een duurder zusje.

 photo ZalandoCollectiontassenMijnfavorieten.jpg
V.l.n.r.: Bruine handtas, €34,95 / Blauwe shopper, €89,95 / Zwarte handtas, €44,95 / Zwarte shopper, €59,95 / Rugzak, €109,95 / Rode handtas, €59,95Het meeste houd ik van de shopper/vaasmodel (ik noem het maar even zo) tassen. De roodbruine tas vind ik bijvoorbeeld een prachtige vorm én kleur hebben. Ook merk ik dat ik qua tassen wat meer van een chiquere dan van een sportievere tas houd.

Sommige van deze tassen zijn van echt leer, anderen niet. De zwarte shopper bijvoorbeeld wel en deze is bovendien afgeprijsd. Ik vind de Zalando Collection prijzen redelijk, maar zoals ik in een eerdere post al schreef: veel kun je in de sale scoren en dan is het merk zeker betaalbaar.

Bij Zalando heb je (al klinkt ‘hebben’ hier een beetje raar) gratis verzending en retour. Verder krijg je ook 100 (!) dagen de tijd om je item te retourneren. Als je dán niet goed hebt nagedacht, dan weet ik het ook niet meer. Betalen kan er met alle populaire betaalmogelijkheden als Creditcard, Paypal en iDeal.

Wat vind jij van deze tassen? Zijn ze jouw smaak of niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties