logo
26 July 2013

Battle of the outfits – Neon Vans

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Mijn enige paar Vans heeft, toepasselijk bij mij, de meest subtiele kleur die er maar niet heus is: neon geel! Ik heb de sneakers één keer gedragen in een kleurrijke outfit, één keer in een vrij donkere outfit en één keer in een vrij lichte outfit. Het resultaat zijn drie vrij verschillende outfits, die vandaag in deze rubriek tegen elkaar battelen. De uitslag kun je binnenkort weer vinden op Facebook.

Voor mij gaat de keuze tussen de eerste en de derde outfit. De tweede is gewoon een beetje te grauw naar mijn smaak. De eerste is dan weer het andere uiterste, dus ik denk dat ik toch bij de derde outfit uitkom als compromis. Mijn stijl is het afgelopen jaar een hoop veranderd, dus het is eigenlijk ook niet gek dat ik (weer) voor de meest recente outfit ga.

Deze outfits laten trouwens gelijk zien hoe het weer standaard op zijn kop is in Nederland: de eerste outfit is van september, de tweede van maart (inclusief sneeuw!) en de derde van juli.

Wat vind jij de leukste outfit van deze drie? Ik ben benieuwd naar je argument(en)!

 photo Battleoftheoutfits-NeonVans2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo Battleoftheoutfits-NeonVans3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo Battleoftheoutfits-NeonVans4.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Vans sneakers (kun je hier vinden)Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties