logo
11 July 2013

Beyoncé bestrooid met glitter

Gepost in fashion

Wauw! Beyoncé is obviously al niet de lelijkste, maar bestrooi haar met glitter en je weet al helemaal niet wat je ziet.

 photo FlauntBeyoncecover.jpg
 photo flauntbeyonceblackwhite.jpg
 photo flauntbeyonceportrait.jpgIk vind bovenstaande shots prachtig, maar misschien ben ik nog wel het allermeeste weg van onderstaand relatief ‘cleane’ beeld uit de shoot met big hair, een prachtige statement ketting en that’s it.

 photo flauntbeyoncebighairstatementnecklace.jpgWaar deze foto’s vandaan komen? Uit het nieuwste nummer van het Amerikaanse modetijdschrift Flaunt magazine. Je kunt hier het bijbehorende interview lezen met Bee.

Wat vind jij van de foto’s?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties