logo
29 July 2013

De (outfit)foto’s die ik schoot van cocorosa’s Chantal

Gepost in fashion, overig

Toen ik een tijdje geleden mijn favoriete outfits van Chantal liet zien, vroegen sommigen van jullie of er ook foto’s bij zaten die ik had gemaakt. Dat was toen niet zo, maar het leek me eigenlijk wel een leuk idee deze ook eens met jullie te delen.

Chantal blogt op cocorosa. We maken af en toe outfit foto’s van elkaar, wat ik altijd heel erg fijn vind omdat we op die manier iets uit kunnen wisselen, in plaats van dat ik mensen in mijn omgeving moet vragen om mij te helpen. Bovendien leren we van elkaar (oké, ik veel meer van haar dan zij van mij) en is het gezellig. Maar dat heb ik allemaal min of meer al eerder geschreven: hier en hier

Sinds ik outfit foto’s maak van Chantal merk ik pas hoe weinig ik in al die blogjaren eigenlijk áchter de camera heb gestaan. Soms voor productfoto’s, mijn eigen gezicht of zoiets dergelijks, maar maar heel zelden voor outfit foto’s. Die worden immers meestal van mij gemaakt.

Ik vind trouwens ‘foto’s schieten’ eigenlijk heel raar klinken, dus bij deze wat foto’s die ik heb vastgelegd (klinkt ook niet hè?) van Chantal.

 photo chantalcocorosa3.jpg
 photo chantalcocorosa8.jpg
 photo chantalcocorosa4.jpg
 photo chantalcocorosa6.jpg
 photo chantalcocorosa5.jpg
 photo chantalcocorosa1.jpg
 photo chantalcocorosa7.jpg
 photo chantalcocorosa2.jpg
 photo chantalcocorosa9.jpgHoewel ik outfit foto’s maken van Chantal zie als een nieuwe uitdaging, moet ik toegeven dat er niet héél veel uitdagends aan is. Chantal weet hoe goed wat ze wil en hoe ze iets wil, dus voor mij is niet veel meer weggelegd dan scherpstellen en op het knopje drukken. Geeft niet: ik heb het liefste dat zij tevreden is en wil bij mijn eigen outfit foto’s ook graag de regie in eigen hand houden.

P.S. Of de gemeente Arnhem nooit Chantal’s paarse deur wil overschilderen? It would make her cry!


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties