logo
18 July 2013

De vanHaren budget challenge – Juli

Gepost in mijn outfits
Maandelijks doe ik de vanHaren budget challenge: ik shop een outfit bij een paar vanHaren schoenen die, inclusief schoenen, niet meer mag kosten dan €80,-. En er zijn nóg een paar regels, lees ze hier.

Nadat ik in mei een vrij casual outfit maakte voor deze budget challenge en in juni voor juist een nettere look ging, heb ik voor deze maand een look voor jullie waarbij ik eigenlijk geen idee heb wat voor stijl ik eraan moet koppelen. Misschien is dat een goed teken? Ik vind deze outfit niet echt boho, niet echt casual, totaal niet klassiek, maar ook niet echt alternatief… wat zou jij er voor kaartje aan hangen?

De basis van deze outfit waren de vanHaren schoenen waar ik hier al eens over geschreven heb. Ik vind ze super leuk – aan de ene kant een beetje klassiek door het ballerina model, aan de andere kant wat rockachtig door de studs- en met hun prijs van €24,90 konden ze prima door de budget beugel.

De vanHaren budget challenge was deze maand het meest uitdagend tot nu toe, moet ik eerlijk zeggen, aangezien er op dit moment héél veel sale is en nog niet al te veel nieuwe collecties. Toch ben ik heel tevreden met het resultaat.

De vorige challenges nog niet bekeken? Klik hier voor die van mei en hier voor die van juni. Vergeet niet ook te laten weten wat je van het resultaat van de budget challenge van déze maand vindt!

 photo DevanHarenbudgetchallengejuli1.jpg
 photo DevanHarenbudgetchallengejuli5.jpg
 photo DevanHarenbudgetchallengejuli4.jpg
 photo DevanHarenbudgetchallengejuli7.jpg
 photo DevanHarenbudgetchallengejuli2.jpg
 photo DevanHarenbudgetchallengejuli6.jpg
 photo DevanHarenbudgetchallengejuli3.jpg
Forever 21 top, €2,75 (kun je hier vinden)
Bershka broek, €29,99
Forever 21 hoedje, €12,90
vanHaren schoenen, €24,90 (kun je hier vinden)
(op mijn nagels draag ik Miss Sporty Clubbing Colors nagellak in ‘464’, kun je hier vinden)


Totaal: €70,54Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties