logo
24 July 2013

Doutzen én Sunnery voor H&M

Gepost in fashion

Deze zomer was Doutzen Kroes al het gezicht van H&M. Voor aankomende herfst doet haar man Sunnery James gezellig mee op de campagnebeelden.

Eerlijk gezegd vind ik de kleding van de campagne niet heel bijzonder en ook de beelden zijn niet heel spectaculair, maar ze doen zeker goed wat ze moeten doen: draagbare, toegankelijke kleding verkopen door middel van twee mooie mensen. Ik vind het tof dat ze de sfeer van de foto’s heel grijs en clean hebben gehouden, waardoor de schoonheid van Doutzen en Sunnery (en meneer nummer drie, niet te vergeten) op en top tot hun recht komt.

Echter, de outfit op de derde foto vind ik erg leuk: ik zou het zo bij elkaar aantrekken.

 photo hampmfall2013doutzen.jpg photo hampmfall2013doutzen3.jpg photo hampmfall2013doutzen2.jpg photo hampmfall2013doutzen4.jpg photo hampmfall2013sunnery2.jpg photo hampmfall2013sunnery.jpgWat vind jij van de beelden? En van de kleding? Heb je iets leuks gezien?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties