logo
10 July 2013

Een stropdas bij een vrouw

Gepost in fashion

Als ik denk aan een stropdas bij een vrouw dan denk ik aan Britney’s Baby one more time clip. Wat bleek? Toen ik googlede op de clip bleken er niet eens vrouwen met stropdassen in te zitten, haha.

In ieder geval doen stropdassen bij vrouwen me denken aan óf schoolmeisjes óf punkers. En met alle respect, maar dat zijn niet de twee stijlen die mij het meeste aanspreken. Stropdassen voor vrouwen zijn dan ook één van de uitzonderlijke mode accessoires waar ik nog nooit heil in heb gezien. Tot ik onderstaande foto zag.

 photo eenstropdasbijeenvrouwstockholmstreetstylewomantie.jpgIk krab mezelf nu toch even goed achter de oren of ik de stropdas bij een vrouw niet toch een kans zal geven (natuurlijk wel!). “Tomboy chic”, zoals de reageerders op de outfit het noemen, is misschien niet per se míjn stijl, tof vind ik het wel (rijmt bijna!).

Wat vind jij van een stropdas bij een vrouw?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties