logo
31 July 2013

Hashtags galore!

Gepost in fashion

Nu de Instagram app populairder dreigt te worden dan Twitter, zien we dit ook in mode terug. Ja ja, mode is meer dan eens een afspiegeling van de maatschappij. Echter, meestal niet zo letterlijk als in dit geval.

Wat ik zie ik namelijk meer en meer? Hashtags op kleding. Natuurlijk werden hashtags al langer op Twitter (en inmiddels ook op Facebook) gebruikt, maar sommigen -zoals #selfie- zijn toch echt onlosmakelijk verbonden aan Instagram.

Vorige week deelde ik al het Célfie t-shirt met jullie (daar stond weliswaar geen hashtag bij, maar dat was wel een verwijzing naar die #selfie hashtag) en nu kwam ik de #nofilter trui tegen.

 photo nofiltersweaterpoorlittleitgirl525america.jpg
 photo nofiltersweater525america.jpgStiekem is #nofilter één van mijn favoriete hashtags, want ik ben niet zo van de Photoshop (waar een filter toch een vorm van is) en wel van ‘what you see is what you get’. Neemt niet weg dat ik mezelf ook heus schuldig maak aan een filter hier en daar.

Helaas is deze trui wel een stukje prijziger dan het Celfie shirt: hij kost $124 bij de webshop 525 America. Mocht je je door dat bedrag niet tegen willen laten houden: via dit e-mailadres kun je er één als pre-order bestellen vanuit Nederland.

Wat vind jij van een hashtag op je kleding?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties