logo
4 July 2013

Outfit – Fonkelende schoenen

Gepost in mijn outfits

Ik houd ervan hoe deze schoenen als het ware “tot leven” komen in de zon (in het echt nog veel meer dan op de foto). In de schaduw zijn ze namelijk gewoon zilver, maar in de zon worden ze holografisch en als ik holografische dingen zie ben ik simpelweg verloren. De andere kant is dat ik me nogal een discobal voel met deze laarsjes aan en dat ik daarom automatisch de rest van de outfit rustig heb gehouden met alleen maar rood/koraal/roze tinten en zwart en wit. Niets mis mee opzich, maar het maakt wel dat ik ze niet zo heel vaak aantrek.

Wat ik wél vaak aan zal hebben: mijn sleeveless witte blazer van She Inside. Ik heb zo’n vermoeden dat dit één van mijn favoriete kledingstukken van deze zomer gaat worden. Met mouwen vind ik een blazer vaak te chic, zonder vind ik een blazer een stuk beter bij mij en mijn stijl passen. Wit is natuurlijk een prachtige zomerkleur en dit “ding” gooi je overal zó gemakkelijk over aan. Ja, dit is echt een kledingstuk dat ik nooit gemist heb, maar nu al heel erg zou missen als ik ‘m niet meer had. Hij is overigens helemaal niet duur en -voor de liefhebbers van zwart- ook in zwart verkrijgbaar.

Wat vind je van deze outfit? Wat is jouw favoriete kledingstuk van deze zomer? Of heb je daar nog geen idee van?

 photo Outfit-Fonkelendeschoenen3.jpg
 photo Outfit-Fonkelendeschoenen5.jpg
 photo Outfit-Fonkelendeschoenen4.jpg
 photo Outfit-Fonkelendeschoenen7.jpg
 photo Outfit-Fonkelendeschoenen1.jpg
 photo Outfit-Fonkelendeschoenen6.jpg
H&M Divided top (hier kun je een look-a-like vinden)
She Inside sleeveless blazer (kun je hier vinden en hier vinden in zwart)
New Yorker broek (hier kun je een look-a-like vinden)
Sacha laarsjes (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M Trend armband
Dior lipstick in ‘014 Rouge Dolce Vita’ (kun je hier vinden)
Rimmel Salon Pro nagellak in ‘447 Barmey Blue’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties