logo
25 July 2013

Outfit – Groen en blauw

Gepost in mijn outfits

En alles wat ertussen in zit. Het zijn niet mijn lievelingskleuren, groen en blauw, maar hé: dag en nacht in geel lopen wordt ook zo saai hè. Deze super casual outfit – tank top en skinny, that’s basically it- heb ik opgeleukt met espadrilles (zitten trouwens óók erg lekker, deze, en kosten bovendien nog maar een prikkie), ingevlochten haar, een gekleurde ketting en een felle zonnebril. It’s all about the accessoirees, in dit geval.

Grappig aan deze outfit vind ik dat hij erg zomers oogt, als je het mij vraagt, terwijl khaki en petrol toch niet de meest zomerse kleuren zijn. Dat -khaki en patrol- is wel waar de outfit voornamelijk uit bestaat. De turquoise accenten halen het donkere geheel gewoon erg op. Vandaar ook dat ik nooit denk aan zomer- en winterkleding/accessoires. Kleding is (meestal) veel te relatief om óf zomers óf winters te zijn.

Handig aan deze outfit is dat, als de zon even wegtrekt, je hem makkelijk “opwarmt” met een vestje of jas. Wanneer je blote benen draagt in plaats van blote armen is dat net iets lastiger.

Oh, vergeet niet even via onderstaande link naar de look-a-like van deze broek te kijken. Dat lijkt me namelijk een goede deal!

Draag jij de kleurcombinatie groen/blauw wel eens?

 photo Outfit-Groenenblauw2.jpg
 photo Outfit-Groenenblauw7.jpg
 photo Outfit-Groenenblauw3.jpg
 photo Outfit-Groenenblauw1.jpg
 photo Outfit-Groenenblauw4.jpg
 photo Outfit-Groenenblauw5.jpg
 photo Outfit-Groenenblauw6.jpg
New Yorker tank top (hier kun je een look-a-like vinden)
New Look skinny jeans (hier kun je een look-a-like vinden)
C&A espadrilles (kun je hier vinden)
H&M zonnebril (hier kun je een look-a-like vinden)
Lucardi ketting
Rimmel Pro Salon nagellak in ’237 Soul Session’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties