logo
2 July 2013

Outfit – Op stelten

Gepost in mijn outfits

Men neme een tuinbroek, hakken en plateau’s onder die hakken en men krijge: dat het lijkt alsof je op stelten loopt! Ik zie mijn lengte in ieder geval een halve meter groeien op deze foto’s.

Ik vind het echt super duper leuk om de tuinbroek nu op een meer vrouwelijke, romantische manier te zien, nadat ik hem eerder wat stoerder combineerde. Ik ga onthouden dat, als ik eens het gevoel heb de wereld niet meer aan te kunnen, ik de combinatie van tuinbroek met hakken moet aantrekken. Die paar centimeters geven je toch niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk wat extra’s.

De vanHaren schoenen deelde ik al in de groene variant in deze post. Toen puntje bij paaltje kwam besloot ik toch voor de koraalkleurige variant te gaan, om een paar redenen: a) ik vind koraal een wat zomersere kleur dan het “oudgroen”, b) ik had helemaal geen T-strap model schoen meer en aangezien dit zo’n klassieker is leek deze schoen me wat tijdlozer (de groene variant heeft een ander, geen T-strap, patroon op de wreef). Fijn: ze zijn van écht leer en afgeprijsd naar het leuke prijsje van €24,95.

Wat vind je van de outfit? Hoe zou je de tuinbroek zelf combineren?

P.S. De “vlekken” zijn regendruppels, dat begrijp je waarschijnlijk.

 photo Outfit-Opstelten3.jpg
 photo Outfit-Opstelten4.jpg
 photo Outfit-Opstelten7.jpg
 photo Outfit-Opstelten1.jpg
 photo Outfit-Opstelten6.jpg
 photo Outfit-Opstelten2.jpg
 photo Outfit-Opstelten5.jpg
H&M Divided tuinbroek (hier kun je een look-a-like vinden)
C&A blouse (hier kun je een look-a-like vinden)
vanHaren schoenen (kun je hier vinden)
Sacha haarband (hier kun je een look-a-like vinden)
Rimmel Salon Pro nagellak in ‘447 Barmy Blue’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties