logo
27 July 2013

Outfit – Sporty chic

Gepost in mijn outfits

Het duurde even voordat deze outfit tot stand gekomen was: “Nah, deze kleuren vind ik niet mooi bij elkaar”, “Nah, dit wordt te deftig”, “Nah, nu lijkt het alsof ik ga hardlopen”, “Nah, toch maar iets anders met mijn haar…”. Soms lijkt gewoon níets mooi te staan of matchen op een dag, maar soms ben ik ook gewoon te kritisch. Want ook al was ik nog niet helemaal tevreden toen ik de deur uitliep, als ik de foto’s nu terugzie vind ik alles super leuk staan bij elkaar.

Wel denk ik dat sommigen van jullie weer gaan zeggen dat de outfit wat uit balans is, omdat het meeste gebeurt aan de bovenkant (oorbellen, stippeltjes, armband, knotje…), terwijl de onderkant een stuk rustiger is. Ik vind dat in dit geval niet storend.

De outfit heeft wat onvoorspelbaars, doordat je bij de bovenkant van deze outfit eerder hakken verwacht dan sneakers. De sneakers eronder geven me een beetje een Amerikaans gevoel. In Amerika lopen toch veel vrouwen in nette kleding met sportschoenen eronder? Volgens mij komt daar ook de hardloopschoentrend vandaan…

De zomerse sneakers heb ik uit de sale van Sarenza gevist en kosten écht niet veel meer voor een paar Nikes (…maar zijn inmiddels uitverkocht). Sowieso is dit Nike model – Metro Plus- heel betaalbaar. I like!

Wat vind je van de outfit? Heb je plus- en minpunten?

 photo Outfit-Sportychic3.jpg
 photo Outfit-Sportychic6.jpg
 photo Outfit-Sportychic7.jpg
 photo Outfit-Sportychic5.jpg
 photo Outfit-Sportychic1.jpg
 photo Outfit-Sportychic2.jpg
 photo Outfit-Sportychic4.jpg
vintage gestippelde peplum top
New Yorker blauw stretch rokje (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M oorbellen
H&M Trend armband
Nike via Sarenza sneakers (kun je hier vinden in het grijs)
Miss Sporty Clubbing Colors nagellak in ‘465’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties