logo
22 July 2013

Outfit – Summer black

Gepost in mijn outfits

Dat zwart in de zomer prima kan, daar waren we het volgens mij over eens. Hopelijk zijn we het er ook over eens dat zwart in de zomer wél heel erg heet is. Tenminste: als er een hittegolf aan de gang lijkt, zoals deze week.

Hoewel zwart met geel al gauw de “bijen associatie” oproept, heb ik die associatie hopelijk op afstand kunnen houden door meer kleuren dan geel terug te laten komen door middel van het haarbandje. Dat bandje is in dit geval echt wat de outfit maakt, want zonder was deze boring as hell. Omdat de outfit mét haarbandje alsnog aan de basic kant is, heb ik gekozen voor hakken in plaats van een platte schoen. Deze Bullboxer sandalen met hak compenseren het ik-had-geen-zin-om-me-aan-te-kleden-effect dat aan de jurk kleeft perfect, als je het mij vraagt.

Aan de ene kant had deze outfit, dus ondanks het haarbandje, zeker spectaculairder gekund, maar aan de andere kant vind ik deze nu toch niet saai. Doordat de schoenen, het jurkje, de gele tint en het haarbandje allemaal geen hele standaard items zijn, vind ik de outfit alsnog origineel geworden.

Ben je het daar mee eens? Tell me!

 photo Outfit-Summerblack2.jpg
 photo Outfit-Summerblack7.jpg
 photo Outfit-Summerblack3.jpg
 photo Outfit-Summerblack6.jpg
 photo Outfit-Summerblack1.jpg
 photo Outfit-Summerblack4.jpg
 photo Outfit-Summerblack5.jpg
Pieces gele tanktop (hier kun je een look-a-like vinden)
Dress Republic zwart jurkje (hier kun je een look-a-like vinden)
Bullboxer zwarte sandalen met hak
Sacha (geDIYd) haarbandje met kraaltjes
Rimmel Pro Salon nagellak in ’237 Soul Session’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties