logo
8 July 2013

Stacked ringen

Gepost in overig

Niet alleen stacked kettingen zijn op dit moment populair: stacked ringen ook. Niet op de klassieke manier -een paar kleine ringetjes bij elkaar om je ringvinger schuiven- maar wel op de 2013 manier. En dat betekent: finger partee!

 photo itscamillecostackedrings.jpgVaak wordt bij zo’n finger party de duim overgeslagen, maar heb je om je andere vier vingers wel allemaal kleine ringetjes. Zoals Camille op de foto hierboven kleine ringetjes netjes bij elkaar of zoals Vera die op haar blog kleine ringetjes op verschillende hoogte om je vinger liet zien, zowel onder als boven de ‘knuckle’.

ASOS heeft een vrij groot assortiment met ‘ring packs‘. Sommige packs zijn romantisch, met ringetjes met kleine steentjes en dergelijke, terwijl anderen heel strak zijn door middel van egaal metaal. Het is maar wat je mooi vindt!

 photo asosmixedownringpack.jpg
€19,88


 photo asossilversmoothringpack.jpg
€10,60


 photo asosmixedfingertipringpack.jpg
€7,95


 photo asosvintageringpack.jpg
€19,88Ik vind het vooral mooi om precies dezelfde strakke ringetjes (zoals het tweede ringpack, maar dan dus ook nog met gelijke breedte) verspreid over je vingers te dragen, maar ik draag amper ringen en vind ze vaak ook niet zo bij mij passen. Ik weet daarom nog niet of ik ‘stacked ringen’ zelf wil proberen. Let me rephrase that: ik weet nog niet of ik stacked ringen wil proberen, ténzij ze van Chanel zijn. Je begrijpt: dan weet ik ‘t dondersgoed.

Ben jij in voor een finger party? Of houd je het liever rustiger?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties