logo
15 August 2013

5x beauty seen by others – Zelf lippenstift maken, lang(er) haar faken, Essence All About Matte en meer

Gepost in beauty
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met make-up, haar en andere ‘beauty’ te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x beauty seen by others.

Vijf nieuwe beauty tips die je kunt kopen of DIY’en: ik hoop dat jullie er blij van worden. Klik op de links boven de foto’s om het artikel dat ik getipt heb te lezen!

Zelf lippenstift maken van krijt (as seen by Style Today)
 photo zelflipstickmaken.jpg
Hoewel het me een tikkeltje raar (en vies) lijkt om krijt op je lippen te smeren, zit er in ‘kant en klare’ lippenstift misschien wel precies hetzelfde. Ik heb geen idee, realiseer ik me! In ieder geval: zelf maken is budget vriendelijk en creatief, dus win-win.
De matterende poeder van Essence (as seen by Today’s Beauty)
 photo essencemattecompactpowder.png
Een glowy skin is mooi, maar dan vooral als de glow op de juiste plekken zit. Daar horen het voorhoofd en de neus bijvoorbeeld liever niet bij. Volgens Manon is de matterende poeder van Essence een aanrader voor vervelende ‘glimmigheden’, vooral vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.
Fake langer haar met een dubbele paardenstaart (as seen by NSMBL)
 photo jehaarverlengenzonderextensions.jpg
Je kúnt natuurlijk aan de extensions gaan, maar je kunt ook deze tip ter harte nemen. Puur natuur een ellenlange paardenstaart bereik je na de klik op ‘NSMBL’.
Het Saffron gel palette (as seen by Fablouise)
 photo saffronbudgetgelpalette.png
De kleurtjes op bovenstaande foto zijn natuurlijk al hebberigmakend, maar dit palette blijkt ook nog eens goed gepigmenteerd en heel betaalbaar! Een goede tip dus voor wie houdt van het maken van creatieve en/of kleurrijke ooglooks: dit Saffron gel oogschaduw palette.
Zo verwijder je ‘scuff marks’ van je schoenen (as seen by Michelle Phan)
 photo howtofixscuffedshoes.jpeg
Ik kon het Nederlandse woord even 1,2,3 niet achterhalen, dus dan maar de Engelse term: ‘scuff marks’ zijn die irritante strepen die je ziet als je met bijvoorbeeld je pump ergens langs schuurt. Als de schoen echt beschadigd is, is hier niet veel anders aan te doen dan opnieuw lakken of zoiets dergelijks, maar als er juist een streep op je schoen is áchter gelaten kun je deze (klik op bovenstaande link naast ‘as seen by’) drie tips eens proberen.Al zin om met deze tips aan de slag te gaan?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties