logo
19 August 2013

Battle of the outfits – Vogelprint jack

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Mijn vogelprint jack was mijn favoriete jack deze zomer en dat zal jullie vast niet ontgaan zijn. Nadat ik hem tussen het beeldmateriaal van Primark voor deze zomer zag staan, nog voordat hij in de winkels lag, heb ik hem gelijk met jullie gedeeld en toen het jack daadwerkelijk van mij was nog eens. Nu er relatief veel outfitposts online staan met het vogelprintje leek het me een goed idee om het jack te gebruiken voor deze nieuwe Battle of the outfits.

Wat ik zo leuk vind aan mijn vogelprint jack, is dat deze – door de kleurtjes en het printje- heel girly is, maar -door het model- toch ook stoer. Het jasje is niet te dik en niet te dun, wat ‘m perfect maakt voor frisse zomerdagen. Hoewel printjes me steeds eerder gaan vervelen, blijf ik dit printje leuk vinden omdat ie gewoon origineel is: ik heb al veel vogelprintjes gezien in mijn leven, maar geen enkele leek op deze.

Mijn favoriet is zeker weten de derde outfit (waarom had ik hier al uitgelegd), al vind ik de eerste outfit ook heel tof. De tweede vind ik minder. Ik denk dat de eerste outfit jullie favoriet zal zijn, maar ik wil jullie zeker niet de woorden in de mond leggen.

Dus… welke outfit is je favoriet?

P.S. De uitslag van de ‘Battles of the outfits’ lees je steeds op Facebook. Volg je me daar?

 photo BattleoftheoutfitsVogelprintjack1.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsVogelprintjack2.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


 photo BattleoftheoutfitsVogelprintjack3.jpg
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


Primark vogelprint jackFoto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties