logo
13 August 2013

De hoge, strakke, schuine knot

Gepost in beauty

Dat ik van met mijn haar en kapsels experimenteren houd, hoef ik jullie niet meer te vertellen toch? Ik vind het dan ook altijd super ‘exciting’ om een heel makkelijk/leuk/inspirerend kapsel tegen te komen op het Internet om zelf te proberen.

Een voorbeeld is de hoge, strakke, schuine knot waar ik laatst op stuitte. Van de knot heb ik al ontzettend veel variaties gemaakt bij mezelf, maar de hoge, strakke, schuine knot droeg ik nog nooit (omdat ik er ook nooit eerder opgekomen ben, eerlijk gezegd). Wel een lossere versie, zoals je hier kunt zien.

 photo dehogeschuineknotfashionfevertumblr.jpgHet staat netjes, zo’n strakke, schuine knot, maar toch wat speelser dan een strakke (haardonut) knot die recht op je hoofd zit. Daar word je al gauw een ballerinatje van. Niet dat daar iets mis mee is overigens: I love ballerina’s.

Draag jij wel eens een strakke knot? Wat vind je van deze hoge, schuine?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties