logo
6 August 2013

De inbetween maand

Gepost in fashion

Ik merk het aan winkels, tijdschriften en ook een beetje aan mezelf: augustus is een beetje een rare maand als het op mode aankomt. Het is de maand waarin tijdschriften al geen zomerkleding meer willen laten zien, waarin de winkels bijna van hun zomersale af zijn en waarin ikzelf een tikje moe begin te worden van mijn zomerkleding (ohnee, dat niet – nooit!). Maar serieus aan winterjassen, handschoenen en laarzen denken? Daar is het echt nog wel te vroeg voor.

Oftewel: augustus is een “tussen maand” in de mode. Dat leidt tot onder andere interessante fotoshoots (editorials) in de bladen. Zo staat in het augustusnummer van de Nederlandse ELLE een geweldige herfstshoot, vind ik, waar je tussen de “regels” door ook nog een tíkje zomer in kunt herkennen.

 photo 1ellenetherlandsaugust20132.jpg
 photo 2ellenetherlandsaugust20131.jpg
 photo ellenetherlandsaugust20133.jpg
 photo ellenetherlandsaugust20134.jpg
 photo ellenetherlandsaugust20135.jpg
 photo ellenetherlandsaugust20136.jpgBen jij al zomerkleding-moe? Of gaat dat ook nooit gebeuren?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties