logo
31 August 2013

De schouders eronder

Gepost in fashion

Laatst deelde ik natuurlijk al dit voetjuweel met jullie en nu heb ik weer een bijzonder “sieraad” gevonden.

Onderstaande ketting – ja, het is een ketting- is namelijk niet zomaar een ketting: hij is wijder dan een gemiddelde ketting, waardoor hij niet alleen om je hals, maar ook over je schouders hangt. Niet alleen je nek is dus behangen, maar ook (een stukje van) je schouders, bovenarmen en rug. Bijzonder!

 photo bershkakettingtotschouders.jpg
Bershka – €25,99Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik mijn mening houd bij ‘bijzonder’ of dat ik ‘m ook echt mooi vind. Ik geloof wel dat ik ‘m zou dragen in een rustige, casual outfit. Die kan hij natuurlijk helemaal “maken”. Daarnaast vind ik het idee vooral mooi, maar de uitvoering wat minder: spikes heb ik nu wel gezien, ik had liever iets gezien wat doet denken aan een “collier”. Deze uitvoering neigt een beetje naar een harnas, vind je niet?

Ik ben benieuwd naar jouw mening: zie jij deze ketting zittenhangen?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties