logo
22 August 2013

Doutzen en zwart op hun mooist

Gepost in fashion

Zwart is, zoals je wellicht weet, niet mijn lievelings”kleur”, maar ik heb door de jaren heen wel degelijk geleerd dat er geen kleur zo belangrijk is voor mode als zwart. Zwart is de perfecte basis, ontzettend tijdloos, en geweldig krachtig.

Wie kan dat beter bewijzen dan de vrouw die ik meer dan ooit op elk billboard en in elke campagne lijk te zien die ik tegenkom, omdat ze door iedereen meer dan prachtig wordt gevonden? Doutzen. Haar blonde, glamorous gestylde haar in combinatie met het stoere, krachtige zwart dat ze draagt maakt deze editorial ‘wow‘ en niets minder dan dat.

 photo 1doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-13.jpg
 photo 2doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-7.jpg
 photo 3doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-10.jpg
 photo 4doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-12.jpg
 photo 5doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-14.jpg
 photo 6doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-5.jpg
 photo 7doutzen-kroes-by-tom-munro-for-vogue-spain-september-2013-9.jpgIk weet dat Doutzen met geen mogelijkheid lelijk te krijgen is, maar zo mooi als hier zag ik haar eigenlijk nog nooit. Ik zie haar veel liever zo, als krachtige, vrouwelijke vrouw, dan als popje of als meisje. Dat laatste kleeft al gauw aan haar vind ik (zoals op de vijfde foto), door haar fijne gezicht.

Doutzen siert met één van deze foto’s het Spaanse September Issue van VOGUE en maakt op die manier dat de Spaanse VOGUE absoluut mijn favoriete September Issue cover heeft dit jaar. Mijn favoriet van de covers die ik tot nu toe heb gezien natuurlijk.

Ik houd van over de top, kunstzinnige editorials, maar om een editorial te zien zoals deze – waarbij de kleding en make-up heel draagbaar zijn- vind ik soms toch ook wel fijn.

Doutzen siert ook de Nederlandse VOGUE deze maand, wiens cover er ook absoluut mag wezen, maar ik vind de aardetinten op “onze” cover lang niet zo sterk als het zwart en Doutzen op deze.

Wat vind jij van de foto’s?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties