logo
5 August 2013

Drogisterijrood

Gepost in beauty

Over rood haar gesproken: ik heb altijd verkondigd dat felrood haar niet door een drogisterijpakje te creëeren is. Daar lijkt echter nu toch echt verandering in te zijn gekomen… Yara heeft vorige week haar haar geverfd met Garnier Nutrisse Ultra Color in 7.64 Nectarine en het is hártstikke rood. Ik vind de kleur echt te gek!

 photo GarnierNutrisseUltraColor764Nectarine.jpgBlijkbaar kan het dus wel tegenwoordig -je haar felrood verven door middel van drogisterijverf- en eigenlijk sta ik daar niet héél erg van te kijken. Het leek me namelijk een kwestie van tijd voordat goedkopere verf even fel zou kunnen uitpakken als professionelere verf (ja, ik weet dat er bij bijvoorbeeld afro winkels al langer felle haarverf te koop is, maar dat is iets anders dan bij reguliere drogisterijen, vind ik). Echter, zo goedkoop was Yara’s verfbeurt ook weer niet: ze heeft vier pakjes gebruikt om de kleur overal ongeveer even dekkend te krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe lang de kleur zal houden.

Op YouTube vond ik nog twee reviews van deze haarverf: hier en hier.

Hopelijk hebben jullie iets aan deze tip! Heb jij je haar wel eens met drogisterijverf geverfd? Of doe je dit altijd?


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties