logo
20 August 2013

Eindelijk zit ik op Pinterest!

Gepost in overig

Hoe zeer ik de waarde, fun en handigheid van social media ook in ben gaan zien de afgelopen jaren: het kost een bóel tijd ze allemaal bij te houden (wat a kind of wel de bedoeling is, anders heeft social media maar weinig zin). Vandaar dat ik er al maanden tegenop zag om ook aan Pinterest te beginnen.

Wat Instagram is vergeleken bij Twitter, is Pinterest vergeleken bij Facebook – zou je kunnen zeggen en verzin ik nu ter plekke. Een jaar of twee geleden had ik alle vier nog niet en nu kan ik me eigenlijk al niet meer indenken dat ik één van de vier niet zou hebben. Aan Pinterest ben ik binnen de afgelopen paar dagen al helemaal gewend namelijk: wat is dat makkelijk en wat is dat leuk!

Ja, alle vier kosten ze alles bij elkaar veel tijd, maar it’s part of the blogjob én het is dus fun en handig! Voor Pinterest geldt in ieder geval: afbeeldingen die ik inspirerend vind hoef ik niet meer in verschillende mappen op te slaan op mijn computer, maar verzamel ik nu heel eenvoudig op mijn verschillende boarden én deel ik gelijk met jullie binnen één klik.

Echter, ik kan ze alleen met jullie delen als jullie mij volgen, dus: klik, klik, klik, op naar Pinterest!

Ik ben natuurlijk pas net begonnen met pinnen, maar tussen de bedrijven door heb ik al best wat op mijn verschillende boarden verzameld. Naast het ‘fashionisaparty.com’ board (waar ik afbeeldingen en foto’s op pin die ik heb geblogt), heb ik tot nu toe de volgende boarden aangemaakt:

Inspiration (vooral mode en overige inspiratie)
 photo doutzenkroesgiselebundchenhampmvoguepinterest.jpg


Beauty (make-up- en haarinspiratie)
 photo voguehaarinspiratiebeautycaradelevingnepinterest.jpg


Quotes (spreekt voor zich)
 photo quotespinterestanegativemindneverregretanything.jpg


Interior (huisdecoratie, maar ook eten en drinken)
 photo interiorpinterestmozaicrainbowwaterhomedeco.jpg


Animals (om mijn bunnylove the uiten, haha)
 photo animalsbunniespinterest.jpg

…en Items (voor kledingstukken, producten, etc.) en Fotografie (voor foto’s waarbij het effect/totaalplaatje meer centraal staat dan bijvoorbeeld de mode).

Heb jij ook Pinterest?

P.S. Vergeet niet dat je me óók nog kunt volgen op Google +, Fashiolista en Lookbook – die ik ook allemaal up to date houd- en Bloglovin (dat doet Bloglovin gelukkig voor mij).


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties