logo
25 August 2013

Sneeuwwitje effect

Gepost in beauty, overig

Hoewel ik het liefste cavia- en konijnenshots op Instagram zet, wordt me dat niet altijd in dank afgenomen (dag volgers!).

De foto’s waar ik zélf op sta, oftewel ‘selfies‘, worden wel altijd bekogeld met likes. Dat maakt het aantrekkelijk om nóg meer foto’s van mezelf het Internet op te slingeren, ook al vind ik dat eigenlijk een beetje gênant (hoi volgers, hier is mijn hoofd weer!).

Zo kreeg onderstaande foto, die ik zo’n anderhalve week geleden deelde, de meeste likes van mijn Instagram foto’s ooit. Een foto die ik zelf ook wel geslaagd vind, omdat de make-up en de filter die eroverheen zit elkaar echt pérfect aanvullen.

Mijn huid wordt er heel licht door en mijn lippen heel donker (wat in het echt ook zo was, maar de filter zorgt voor nog meer contrast), waardoor je een soort Sneeuwwitje effect krijgt.Door middel van deze post wil ik eigenlijk vooral vragen: wat vind jíj leuk om te zien op Instagram? Eten, selfies, huisdieren, nieuwe aankopen, sunsets, sfeerfoto’s? Ik probeer mijn foto’s vaak zo naturel mogelijk te houden (dat wil zeggen: ik maak ze vaak gewoon met mijn telefoon en besteed geen kwartier aan licht, compositie e.d.). Omdat ik dus, zoals ik al vaker schrijf, niet de meeste fun beleef aan het beoefenen van fotografie (ook al weet ik dat Instagram en fotografie in één zin gebruiken voor veel fotografen vloeken in de Kerk is), maar ook omdat (te) gestileerde plaatjes voor mij haaks staan op de spontaniteit van Instagram.

Hoe denk jij hierover?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties