logo
22 August 2013

Meisjes met ijsjes

Gepost in fashion

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben zo ongeveer geboren met een ijsje in mijn hand. Ik snap niets van mensen die zeggen “hè wat raar: het is winter en we eten ijs!” óf van mensen die zeggen “ach, ik heb eigenlijk net zo lief yoghurt”.

Niet gek dus, dat ik helemaal wild werd van onderstaande “ice cream shoes” en wel in het glitterroze. Já, die zijn mij op het lijf op de hak geschreven.

 photo melissaxkarllagerfeldicecreamshoes.jpg
 photo melissaxkarllagerfeldicecreamshoes2.jpgToch vind ik ze zelf niet draagbaar en veelzijdig genoeg om aan te schaffen. Dat aanschaffen kan in Nederland, volgens deze informatie, overigens ook alleen bij AzzuroDue aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Áls ze daar nog te koop zijn, want de schoenen zijn het resultaat van de samenwerking tussen het Braziliaanse schoenenmerk  Melissa (dat uitsluitend schoenen maakt van gerecycled plastic) en ontwerper Karl Lagerfeld, die sinds mei al in de internationale winkels ligt. De schoenen kosten €150,- en zijn er in meerdere kleurencombinaties.

Wat vind jij van de schoenen? Zou je ze dragen?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties