logo
25 August 2013

Outfit – Air Max

Gepost in mijn outfits

Hoewel ik dus helemaal om ben en (deze) Air Max in mijn hart heb gesloten, moet ik nog wel even wennen aan deze schoenen. Hoe draag ik zoiets zonder me een gabber te voelen? Dat soort vraagstukken kwamen eerlijk gezegd wel bij me naar boven toen ik de sneakers voor het eerst in mijn handen had.

Gelukkig was één ding al geregeld: zoals de kleur van mijn haar nu is -ik bedoel: dankzij een teruglopende kleur wil deze nogal eens fluctueren- past deze perfect bij het bruin uit de sneakers. Ik koos dan ook voor juist déze Air Max, omdat ik bruin zo’n originele kleur vind voor sneakers. Bovendien heb ik amper bruine schoenen en kleding (meer). Die kleur mocht dus best eens aangevuld worden.

Ik combineerde de sneaker met blauw omdat bruin en blauw contrasterende kleuren zijn en, zoals ik al vaker heb geschreven, contrasten werken goed als het aankomt op mode.

De outfit is misschien iets te sporty voor hoe ik mezelf gewend ben, maar toch denk ik wel aan dit beeld te kunnen wennen.

Hoe vind je Air Max bij mij staan?

 photo Outfit-AirMax1.jpg
 photo Outfit-AirMax6.jpg
 photo Outfit-AirMax7.jpg
 photo Outfit-AirMax8.jpg
 photo Outfit-AirMax4.jpg
 photo Outfit-AirMax2.jpg
 photo Outfit-AirMax3.jpg
Only denim blouse (hier kun je een look-alike vinden)
ZARA witte skort (kun je hier vinden)
ZARA vest met blauwe palmbomen print
Nike via Sarenza Air Max sneakers (hier kun je andere Air Max vinden)

China Glaze nagellak in ‘Creative Fantasy’ (kun je hier vinden)

Milani lip pencil in ‘Tawny Temptation’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties