logo
7 August 2013

Outfit – Appeltjesgroen

Gepost in mijn outfits

Weten jullie nog dat ik schreef over deze “Dylanlex” ketttingen van New Look? In deze outfitpost draag ik er één! In combinatie met zwart (nep)leer, omdat ik zilver en leer zo’n mooie combinatie vind, maar óók in combinatie met appeltjesgroen, om het geheel wat frisser (lees: zomerser) te maken. Ik vind de kleur ijssalonappeltjesgroen eigenlijk: het is de kleur die je krijgt als je appelsorbetijs bestelt in een ijssalon, toch?

Hoewel ik weet dat de meesten van jullie niet zo weg zijn van deze haarband, blijf ik er zelf toch fan van. Oké, -over flatteren gesproken- als je me er van voren mee ziet dan krijg ik een soort omgekeerd eihoofd (dus nee: geen toeval dat er geen foto met mijn hoofd van voren tussen deze foto’s zit ;-)), maar hij geeft sommige outfits echt de juiste edge, vind ik. Ik bedoel: deze outfit was zonder de haarband een stuk meer ‘the girl next door’ geweest, toch?

Oh en als je ooit een broekje als deze tegenkomt (zie de links na de foto’s): ik zou ‘m zeker meenemen. Ik heb ‘m al zo ontzettend veel gedragen in alle seizoenen van het jaar: een ideaal en comfortabel ding.

Hoe vind je dat ik de ketting gecombineerd heb?

 photo Outfit-Appeltjesgroen.jpg
 photo Outfit-Appeltjesgroen4.jpg
 photo Outfit-Appeltjesgroen6.jpg
 photo Outfit-Appeltjesgroen3.jpg
 photo Outfit-Appeltjesgroen5.jpg
 photo Outfit-Appeltjesgroen7.jpg
Vero Moda groene blouse (kun je hier vinden)
New Look zilveren stacked statement ketting (kun je hier vinden met neon geel)
New Yorker zwarte nepleren running shorts (hier kun je een look-a-like vinden)
ZARA zwarte, harige slip-ons
5 inch and up for Nelly nepleren haarband (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties