logo
20 August 2013

Outfit – Beachy

Gepost in mijn outfits

Als deze outfit niet beachy is, dan is deze het wel. Oké, een slippertje had het wellicht nog wat strandachtiger gemaakt, maar dat vond ik wel erg “niet aangekleed” voor een outfit die ik niet écht op het strand droeg.

Ik wilde al heel lang zo’n “tuintopje”, maar vind het bij deze achteraf jammer dat ie zo gemêleerd is. Het maakt hem a) moeilijker te combineren en b) het maakt hem wat minder stoer dan echte ruige spijkerstof zou zijn. Al is het wél weer leuk dat je in de verschillende tinten blauw en beige je, met een beetje fantasie, een blauwe lucht met wolken kunt zien.

Deze shorts zijn nog altijd een gouden greep. Ik kocht deze en een khaki versie járen geleden voor €3,- per stuk en inmiddels hebben ze me nog niet eens 1 cent per draagbeurt gekost: zo vaak heb ik ze al gedragen. Dat compenseert gelukkig weer wat van mijn ongedragen schoenen *kuch*.

Wat vind jij van de ultieme strand outfit (en nou niet zeggen ‘bikini’!)?

P.S. Ohja, daarom was ik ook alweer blij dat ik niet de moeite van een écht strand heb genomen: zand e.v.e.r.y.w.h.e.r.e.

 photo Outfit-Beachy3.jpg
 photo Outfit-Beachy2.jpg
 photo 030506-08-2013ellegirlagenda640.jpg
 photo Outfit-Beachy7.jpg
 photo Outfit-Beachy1.jpg
 photo Outfit-Beachy5.jpg
 photo Outfit-Beachy6.jpg
boohoo bleached denim dungaree top (kun je hier vinden)
New Yorker beige bermuda (hier kun je een look-alike vinden)
Office witte mesh schoenen (hier kun je look-alikes vinden)
H&M Trend zwart/witte cat eye zonnebril (hier kun je een look-alike vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties