logo
16 August 2013

Outfit – Hippie shake

Gepost in mijn outfits

Waarom hippie? Tja, moet ik dat uitleggen? Waarom shake? Nou, omdat ik vroeger fan was van K3 en de Hippie Shake één van mijn favoriete nummers was. Daarom wil ik er graag een outfit aan opdragen, haha.

De ‘papa’s afgeknipte jeans‘ heb ik bewust gecombineerd met hakken, omdat de broek vrij lang en vrij grof is. Zonder hakken aan krijg je daarmee al gauw a) korte beentjes en b) een onvrouwelijke outfit. De haarband, de strakke tanktop en de hakken vind ik allemaal juist heel vrouwelijk items, die de mannelijke broek moeten “compenseren”. Samen is het geheel goed in balans vind ik: niet te girly en niet te lomp.

Mijn haar gaat bijna op in de achtergrond, zie je? En ik vond al die bandjes-/theather-/whateverposters wel passend bij een hippie outfit als deze. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er bij het uitzoeken van de locatie helemaal niet zó over na heb gedacht (dat kwam pas achteraf): ik kijk altijd veel meer (onterecht wellicht) naar of ik een achtergrond/setting in zijn algemeenheid mooi en/of geschikt vind, dan of ik deze heel goed bij de outfit vind passen. Echter, vaker dan dat toevallig mogelijk is vind ik, passen de setting én de outfit ook echt goed bij elkaar (hier, hier en hier bijvoorbeeld). Hoe zou dat komen? Ik kan nu doen alsof mijn onderbuikgevoel me zo’n passende locatie ingeeft, maar eerlijk gezegd is de keuze voor een locatie heel vaak een vooral praktische keuze en gaat dat argument dus niet echt op.

Ik ben super benieuwd wat jullie vinden van mijn combinatie met de boyfriend shorts. Valt deze je mee of tegen?

 photo Outfit-Hippieshake3.jpg
 photo Outfit-Hippieshake7.jpg
 photo Outfit-Hippieshake4.jpg
 photo Outfit-Hippieshake1.jpg
 photo Outfit-Hippieshake5.jpg
 photo Outfit-Hippieshake6.jpg
 photo Outfit-Hippieshake2.jpg
New Yorker khaki tanktop (hier kun je een look-alike vinden)
eBay boyfriend shorts (kun je hier vinden)
tweedehands luipaard print sandalen met blokhak
Sacha haarband met zigzag print

P.S. Om persoonlijke redenen (niets ernstigs, no worries!) zal ik de komende tijd wat minder posten. Ik hoop op jullie begrip en dat jullie alsnog dagelijks van mijn blogpost(s) komen genieten.


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties