logo
12 August 2013

Outfit – No. 9

Gepost in mijn outfits

Ik had al verteld dat ik de number tee toch niet echt wat voor mij vond, toch? Nou ja, dat is wel zo, maar zoals ik ook schreef: ik vind het dan een leuke uitdaging naar manieren te zoeken waarop zo’n number tee of een variant daarvan wél bij mij past. Het is me weer gelukt!

Dit shirt vond ik namelijk gelijk te gek, toen ik ‘m voor het eerst zag. Het is “officieel” een number tee, maar ik vind hem – door die koortjes- minstens zo boho als sporty eigenijk. Door hem te combineren met een kokerrok (wat een kreng, ik voel me echt beengehandicapt in zo’n ding) werd de number tee niet te sporty en de kokerrok niet te netjes: score!

Deze outfit heeft een beetje het ‘ik kom net uit bed, heb wat bij elkaar gegrist en toen nog maar even rode lipstick op gedaan om me iets meer aan te kleden’-gevoel, vind ik. Ik heb lekker ‘messy hair, don’t care’-haar en de All Stars maken de kokerrok nog eens extra casual. De ketting had er achteraf niet bij gehoeven, maar zonder vond ik de outfit een tikje saai.

Wat vind jij van de number tee’s die je op dit moment zoveel ziet? Draag jij ze/passen ze bij jou?

 photo Outfit-No92.jpg
 photo Outfit-No94.jpg
 photo Outfit-No91.jpg
 photo Outfit-No97.jpg
 photo Outfit-No93.jpg
 photo Outfit-No95.jpg
 photo Outfit-No96.jpg
H&M The New Icons number tee
C&A kokerrok (hier kun je een look-alike vinden)
Converse All Stars in ‘Olive’ via Sarenza (kun je hier vinden)
DIDI ketting
Milani lipstick in ?


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties