logo
18 August 2013

Outfit – Vlekken en studs

Gepost in mijn outfits

Ik zei toch dat ik zwart/wit een goede combinatie vond voor de maand augustus? There you go: een zwart/wit(/gouden) outfitpost in augustus!

Eindelijk weer eens een outfitpost met pumps. Dat was lang geleden en dat was te merken. Hoewel ze niet eens zo hoog zijn (maar wel hoger dan ze lijken, omdat er geen enkel plateau onder zit), durfde ik de trap niet af op deze hakken met mijn nieuwe laptop. Zo onzeker voelde ik me om weer op hakken te lopen. Toen ik dertien, veertien, vijftien, zestien was, stond ik erom bekend dat ik hele marathons kon lopen op hakken. In tussenuren liep ik op torenhoge palen naar het winkelcentrum en weer terug en ook een dagje stad deed ik op hoge hakken als het zo uitkwam. Fietsen verleer je niet, zeggen ze, maar op hakken lopen blijkbaar wel. Ik kan het nog wel hoor, daar niet van, maar het voelt lang niet meer zo natuurlijk als het ooit was (toen ik mijn kuitspier bijna standaard voelde als ik op platte schoenen liep).

Tof aan deze vanHaren pumps (die je kunt herkennen uit deze post) vind ik dat je ze door het klassieke model, maar met de stoere studs (‘studjes’ is een beter woord) zowel stoer en casual kunt stylen als net en gekleed. Ik ging er ergens tussenin zitten: mijn outfit is niet heel casual, maar ook niet netjes.

Ben jij gewend op hakken te lopen? Voel je je er zeker op of juist niet?

 photo Outfit-Vlekkenenstuds1.jpg
 photo Outfit-Vlekkenenstuds2.jpg
 photo Outfit-Vlekkenenstuds4.jpg
 photo 2c5b7f4a-3080-4e7f-889c-539f09c992b4.jpg
 photo Outfit-Vlekkenenstuds5.jpg
 photo Outfit-Vlekkenenstuds6.jpg
H&M sheer zwart t-shirt met grafische print
ZARA broek met koeienprint (hier kun je een look-alike vinden)
vanHaren pumps met gouden studs (kun je hier vinden)
Milani Glitzy Glamour Gloss lipgloss in ‘Endulging’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties