logo
15 August 2013

Papa’s afgeknipte jeans

Gepost in mijn outfits

Als ik “vroeger” nieuwe kleren wilde en geen geld had, dan ging ik leuren om oude kleren bij/van mijn vader. Die ging ik dan dubbelvouwen, aan elkaar naaien, verknippen, versieren, noem het maar op. Niet dat ik echt blij werd van het resultaat- zoals ik al vaker schrijf, ben ik niet bepaald een DIY’er in de dop-, maar ik had me in ieder geval vermaakt.

Onderstaande korte broek deed me gelijk denken aan zo’n ‘papa’s kleren verknipsel’-middag. De waarheid is dat ie afkomstig is van een plek die juist het állerverst van huis ligt: je vindt ‘m hier op eBay.

 photo Papasafgekniptejeans.jpgWaarschijnlijk gaan jullie nu (als je de link hebt bekeken) zeggen dat ie met opgerolde pijpjes leuker is, maar -aangezien die, zoals je ziet, niet vast zitten- dat blijft niet echt zitten. Al zal ik het de volgende keer nog eens proberen, want totdat ik weer naar bovenstaande link ging, was ik eigenlijk vergeten dat de pijpjes daar opgerold zaten. Ik was echter zelf al op het opgerolde idee gekomen, dus ik heb dat oprollen even snel geprobeerd, maar van dat snelle probeersel heb ik onthouden dat het niet echt bleef zitten.

Zonder opgerolde pijpjes is het in ieder geval echt een boyish broek, dat vind ik er leuk aan. Ook is het een super handige basic, zo’n broek, zonder dat ie er echt basic uitziet. Morgen laat ik zien hoe ik hem bij de eerste keer dragen combineerde.

Wat vind je tot nu toe van de broek?


Foto door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties