logo
5 August 2013

Redhead

Ik ben vandaag een beetje verliefd geworden op onderstaande foto. Ondanks dat ik er veel mee te maken heb, heb ik niet zo héél veel met fotografie (als in: wel mooi om naar te kijken, maar niet zo leuk om zelf uit te voeren), maar ik heb natuurlijk wel een smaak. En de compositie, het licht en de kleurencombinaties op de foto hieronder vind ik echt bíjna perfect:

 photo outfitpreviewsummerinthestreets.jpgDe manier waarop mijn gezicht eigenlijk net niet te zien is, het feit dat er één krul in mijn haar zit, de zon die mijn haar vurig rood maakt en dat er onderaan nét weer een stukje zwart uit de pet terugkomt… I love it all.

Ik heb de foto “redhead” gedoopt. Dat vond ik wel toepasselijk.

Wat denk je? Zou hij het fashion is a party-museum halen?

P.S. Morgen laat ik jullie zien wat ik hier nog meer droeg!


Foto door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties