logo
24 August 2013

Walking on air

Gepost in mijn outfits

Eerlijk gezegd begreep ik vroeger nooit waarom er meisjes waren die op Air Max liepen terwijl er ook hakken bestaan. Laat staan meisjes die altíjd op Air Max liepen terwijl er ook hakken bestaan. Yara was er zo één. Ik was in een soort eeuwige rouw toen zij, nadat we ongeveer een jaar lang samen dagelijks op hakken liepen, overging op Air Max en mij op hoge hoogte achterliet. Altijd bleef die vraag bestaan: waar-om?

Het antwoord is dat Yara de rest van de wereld gewoon (weer eens) een jaar of zes voor was. Nu begrijp ik niet waarom er toen al niet meer meisjes waren zoals zij.

 photo Walkingonair.jpgIk had tot ongeveer een jaar geleden nooit verwacht dat het er óóit van zou komen, maar: ontmoet mijn eerste paar Air Max. Met holografisch “randje” (op de foto niet goed te zien), het effect waar ik het allermeest van houd. Afkomstig van Sarenza, waar ze inmiddels zijn uitverkocht. Dat verbaast me, zoals je begrijpt, niets.

Morgen laat ik zien hoe ik ze combineerde.

Heb jij toevallig ook een paar Air Max in je schoenencollectie? En zo niet: zou je dat willen?


Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties