logo
18 September 2013

5x beauty as seen by others – Kokosolie crème maken, oogschaduw als haarverf, OPI Pink of hearts 2013 en meer

Gepost in beauty
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met make-up, haar en andere ‘beauty’ te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x beauty seen by others.

Deze editie heb ik tips voor wie houdt van haar, huidverzorging en nagellak. Veel leesplezier!

Verf je haar tijdelijk met oogschaduw (as seen by …love Maegan)
 photo DIYTemporaryHairColoreyeshadow.jpg
Ideaal voor als je je haar een kleurtje wilt geven als experiment, je je haar een fel kleurtje wil geven voor een feestje of als je gewoon in een gekke, creative bui bent: je kunt je haar “verven” met oogchaduw. Maegan legt uit hoe.
De nieuwe OPI Pink of hearts 2013 collectie (as seen by Muffins at Tiffany’s)
 photo opipinkofhearts2013.jpg
Net als vorig jaar komt OPI dit jaar met een roze nagellakcollectie, bestaande uit twee lakjes, om aandacht te vragen voor borstkanker. Oktober is namelijk standaard borstkankermaand. Kijk op bijvoorbeeld veracamilla.nl voor swatches van de lakjes. I think they’re gorgeous!
Zo maak je een paardenstaart met volume (as seen by Jetset Chic)
 photo 2poofyponytail.png
Eén van mijn favoriete ‘hair do’s’: de paardenstaart met volume. Zoals Phylicia hem voordoet is me eigenlijk íets te net, maar je kunt hem eenvoudig wat ‘messier’ maken natuurlijk door wat met je hoofd te schudden en plukjes los te trekken.
Zelf kokosolie crème maken (as seen by degezondemama)
 photo zelfkokosoliecregravememaken.jpg
De laatste tijd hoor ik niets anders dan ‘kokosolie voor’ en ‘kokosolie na’. Je schijnt er  (oké, zo goed als) alles mee te kunnen doen en het schijnt overal goed voor te zijn. Zowel het opeten ervan als het opsmeren ervan. Dat smeren gaat wat makkelijker als je er crème van maakt. In deze post van degezondemama staat hoe je dat kunt doen. Bron foto.
Tips om je haar sneller langer te laten groeien (as seen by EMTALKS)
 photo 1longhair.png
Sommigen van deze tips kende je vast al en de meeste tips vind ik vrij obvious, maar hé: soms hebben we obvious dingen nodig om ons te helpen herinneren. Vooral als ze ook nog eens in een overzichtelijke opsomming staan. Bron foto.Met welke van deze tips ga jij iets doen?


Alle credits gaan naar de bronnen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties