logo
9 September 2013

A Touch Of Fashion – Sep’trend’er

Gepost in fashion, overig
Eén keer in de twee weken neem ik op maandag het stokje tijdelijk van Vera Camilla herself over en voeg ik ‘a touch of fashion’ toe aan veracamilla.nl. Vandaag is het weer zover en lees je over mode op het leukste beautyblog van Nederland, veracamilla.nl, in A Touch Of Fashion!

September is dé maand waarin in de modewereld vooruit gekeken wordt. Dat is precies wat ook ik in deze A Touch Of Fashion doe: je laten zien wat diverse modetijdschriften voorspellen als trends voor aankomende herfst/winter. Me bezig houden met trends is iets wat ik leuk vind om te doen, maar waar ik ook gemengde gevoelens bij heb. Waarom? Lees verder op veracamilla.nl voor het antwoord.

 photo ATOFSeptrender.jpgKlik op de afbeelding om de nieuwe A Touch Of Fashion te lezen!


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties