logo
21 September 2013

Bambi op je jas

Gepost in fashion

Liever geen échte Bambi, maar een Bambi printje op mijn jas zie ik wel zitten, sinds ik onderstaande foto in de ELLE van september zag. Weer eens wat anders dan luipaard.

Ik zeg: een dalmatiër print op dagen dat ik zin heb in strak en grafisch zwart/wit en een Bambi print op de dagen dat ik zin heb in warme, bruine dagen.

 photo Carvendeerprintcoat.jpgEerst alleen nog even een goede, niet dure look-alike óf geldboom vinden om deze Carven jas te kunnen bekostigen. Het label Carven lijkt trouwens dit seizoen sowieso dé trendsetter op jassengebied: de trend van lichtblauwe en lichtroze jassen die nu in rap tempo groter en groter wordt is bij Carven begonnen.

Wat is jouw favoriete dierenprint op kleding?


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties