logo
10 September 2013

Outfit – De grootste jurk die ik heb

Gepost in mijn outfits

Ik weet niet hoe zichtbaar het is, maar deze jurk is echt gróót en zwáár. Als ik hiermee op een bank ga zitten is gelijk de hele bank bezet zou je kunnen zeggen. Ik heb de jurk al een aantal jaren -hij stamt uit de tijd dat ik bij C&A werkte, ik was 15/16 jaar-, maar ik raak er niet op uitgekeken. Het is één van mijn lievelingsjurken, al heb ik wel de behoefte hem elke keer opnieuw “uit te vinden”. Anders kijk ik elke keer naar dezelfde outfit (want deze jurk is praktisch een hele outfit) en ik draag het liefst niet twee keer dezelfde outfit (dat doe ik ook eigenlijk zelden tot nooit). Dit keer combineerde ik hem met het meest contrasteerde kledingstuk dat ik in mijn kast heb hangen (alhoewel, niet qua kleur natuurlijk): mijn oversized, destroyed denim jack.

Bij het romantische van de jurk en het stoere van het jack droeg ik twee klassieke stuks: een vintage, goudkleurige schakelketting en bruin, leren, ietwat kakkerige sandaaltjes.

Wat vind je van de outfit?

 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb.jpg
 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb4.jpg
 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb6.jpg
 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb3.jpg
 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb5.jpg
 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb1.jpg
 photo Outfit-Degrootstejurkdieikheb7.jpg
Clockhouse by C&A blauw/witte maxi jurk (hier kun je een look-alike vinden)
ASOS dip dye destroyed denim jack (hier kun je een look-alike vinden)
Sacha bruine, leren sandaaltjes met goudkleurige gesp (hier kun je look-alikes vinden)
vintage goudkleurige schakelketting (hier kun je een look-alike vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties