logo
22 September 2013

Outfit – Sterretjes zien

Gepost in mijn outfits

Het kettinkje dat ik hier (voor het eerst!) draag heb ik al honderd keer in mijn handen gehad om weg te doen, want ‘mijn stijl was toch onderhand wel wat volwassener dan dat’ en ‘ik droeg hem toch nooit’. Ik kon het niet, ik kon het gewoon niet over mijn hart verkrijgen. Mijn zwak voor de kleurtjes was té groot.

Vanzelfsprekend -voor mij is dat althans vanzelfsprekend- mocht ik hem alleen houden van mezelf als ik hem dan ook daadwerkelijk zou gaan dragen en dus ging ik aan de combineerslag. Geloof me: een kettinkje dat heel subtiel en heel druk tegelijk is, is lastig te combineren. Het eindresultaat van mijn uitdaging vind ik desondanks prima geslaagd. De jumpsuit in combinatie met het jasje oogt vrij netjes; de sneakers zorgen er samen met de sterretjes voor dat de outfit jong en speels blijft.

Mee eens?

 photo Outfit-Sterretjeszien1.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien2.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien7.jpg
 photo 2641905c-e719-4a09-946d-072001bb3071.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien4.jpg
 photo Outfit-Sterretjeszien5.jpg
C&A beige jumpsuit met knopen en pofbroek
H&M Conscious wit jasje (hier kun je een look-alike vinden)
vintage zilveren kettinkje met gekleurde sterretjes
Nike Metro Plus via Sarenza sneakers


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties