logo
30 September 2013

UGG Lazy Afternoon

Gepost in fashion

Dit is een advertorial.

Jullie kennen UGG Australia waarschijnlijk allemaal van hun UGG’s (die ik zelf heb overgeslagen, al begon ik ernstig te twijfelen toen er paillettenversies kwamen…), maar het merk is veel veelzijdiger dan de schapenwollen schoenen. Voor de zomer hebben ze bijvoorbeeld sandaaltjes, loafers en espadrilles en voor de winter bijvoorbeeld leren laarzen, sneakers, maar ook oorwarmers en handschoenen.

De huidige wintercollectie werd zondagmiddag gepresenteerd tijdens één van UGG Lazy Afternoons en ik was erbij. UGG Lazy Afternoons bestaan uit de relaxte, maar ook luxe sfeer die de schoenen, tassen en accessoires van UGG ook uitstralen.

 photo UGGsLazyAfternoon2.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon3.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon7.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon8.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon9.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon10.jpg
 photo bd4b5298-d75d-4f54-99ac-55e1ecc9ec76.jpg
 photo 37c96c98-ba5c-4488-8355-28d8cb4e0ac0.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon11.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon12.jpg
 photo UGGsLazyAfternoon13.jpg

De UGG Lazy Afternoon was gisteren in The Harbour Club in Amsterdam en, net als alle UGG Lazy Afternoons, openbaar toegankelijk. Dat betekent dat ook jij één van de volgende Lazy Afternoon’s kunt bijwonen. Op zondag 13 oktober is UGG Lazy Afternoon in Scheveningen, op zondag 27 oktober opnieuw in Amsterdam en op zondag 10 november in Rotterdam. Bij elke UGG Lazy Afternoon treedt zangeres Giovanca (te zien op de foto’s) op, en daarnaast vanaf de editie van 13 oktober ook Rilan & The Bombandiers (bekend van ‘Happy jack‘).


The Harbour Club is een prachtige locatie waar ik sowieso al van kan genieten, maar met de relaxte muziek van Giovanca erbij -ik had haar muziek nog nooit gehoord, maar deze bleek precies wat ik op zou zetten op een ‘lazy Sunday afternoon’- heb ik helemaal een fijne middag gehad. UGG heeft een hele sympathieke manier gevonden om hun doelgroep (verder) kennis te laten maken met hun merk!

P.S. Meld je via FacebookInstagram of Twitter aan voor één van de komende UGG Lazy Afternoon’s. Gebruik @UGGBenelux en #UGGLazyAfternoon als je via Twitter of Instagram bericht over het event. Zo kunnen UGG  en anderen volgen wat je ervan vindt.


Foto’s door mij en Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties