logo
28 September 2013

Vind jouw favoriete merk en stijl bij Nummerzestien.nl

Gepost in fashion

Dit is een advertorial. 


De webshop Nummer Zestien is er voor zowel jonge, oudere, stoerdere als klassiekere vrouwen. De webshop heeft een groot assortiment en verkoopt veel draagbare kleding van populaire merken.

 photo NummerZestien.jpgNummer Zestien dameskleding bestaat uit bekende, gerenommeerde merken als SuperTrash, Summum en Maison Scotch. Daarnaast verkoopt Nummer Zestien mooie, nieuwe merken als het accessoiremerk Pimps & Pearls. Dit merk is een relatief nieuw, Nederlands accessoiremerk met voornamelijk sieraden van leer. Het merk maakt daarnaast veel gebruik van edelstenen (die, zoals je wellicht weet, allemaal een verschillende werking hebben) en andere natuurlijke materialen als hout, hars en koper. Alle Pimps & Pearls sieraden en accessoires worden handmatig gemaakt en moeten creativiteit en eigenheid uitstralen.

 photo advertorialnummerzestienpimpsamppearls.jpgNaast dameskleding en -accessoires verkoopt Nummer Zestien ook heren-, baby- en kinderkleding. Shop je liever offline? Dat kan in het Brabantse dorp Bladel, waar Nummer Zestien vandaan komt.

Kende jij Nummer Zestien al? Zo niet: heb je een kijkje genomen in de webshop? Wat vind je ervan?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties