logo
6 October 2013

Outfit – Blink x Claes Iversen

Gepost in mijn outfits

Het is alweer even geleden, maar misschien weet je het nog: dat ik de samenwerking tussen schoenenmerk Blink (het jonge zusje van Bronx) en modeontwerper Claes Iversen aankondigde. Inmiddels zijn ze alweer, iets later dan gepland, een aantal weken te koop. Aanvankelijk vond ik het jammer dat de schoenen alleen in het zwart zijn uitgevoerd (en niet ook in pastel, zoals ze in de tijd op de catwalk te zien waren), maar inmiddels ben ik eigenlijk wel blij dat mijn Blink x Claes’ schoenen zwart zijn. Het maakt ze wat tijdlozer namelijk, denk ik.

Op de radio hoorde ik ze het vanmiddag hebben over  ‘de laatste dagen van de Indian Summer’ en daar heb ik nog even geprofiteerd door middel van een shirtje met korte mouwen.

 photo blinkclaesiversen1.jpg
 photo blinkclaesiversen3.jpg
 photo blinkclaesiversen4.jpg
 photo e2fd74ec-6f4a-4c8c-82af-bcf1695ee262.jpg
 photo blinkclaesiversen2.jpg
 photo blinkclaesiversen5.jpg
WE ‘Love what you wear’ t-shirt
Only suède biker gilet met rosé hardware (hier kun je een look-alike vinden)
ASOS zwarte culottes (kun je hier vinden)
Blink x Claes Iversen zwarte pumps (kun je hier vinden)


Foto’s door Mariëlle van de Krol.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties