logo
17 October 2013

Zoek de verschillen

Gepost in overig

Voor de gein heeft Claudia, die deze foto’s maakte, laatst één van die foto’s gephotoshopt.

Als in: ze heeft mijn hoofd gephotoshopt, haha. Ik ben eigenlijk helemaal niet thuis in Photoshop en heb geloof ik geen idee wat er allemaal kan (niet dat ik van plan ben mijn hoofd te gaan photoshoppen, don’t worry), dus ik vond het leuk dat ze het me op deze manier een beetje heeft laten zien.

 photo Zoekdeverschillenphotoshop.jpgNu is aan jullie de vraag: kun je zien wat ze allemaal gedaan heeft? Zoek de verschillen!

P.S. Voor het geval dat je gaat zeggen dat je m’n nieuwe neus of ogen niet mooi vindt: ik ook niet. Het was ook niet per se de bedoeling dat het mooi zou worden, het was meer een kwestie van de mogelijkheden laten zien.


Foto’s door Claudia van Dijk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties