logo
12 November 2013

Chic van boven, casual van onder

Gepost in mijn outfits
Deze outfit is een beetje een tweestrijd -chic van boven, casual van onder-, maar ik vind dat het wel werkt eigenlijk. Wel is de jas echt nodig om wat meer vorm te geven aan het silhouette. Ik bedoel: zonder de jas zou ik door de uitlopende pijpen van de jeans één grote A-lijn worden. De jas geeft me wat meer body bij mijn schouders en daardoor optisch weer een wat smallere taille.

H&M Divided wollen groene trui (hier kun je een look-alike vinden)
Levi’s Curve ID bootcut jeans (hier kun je Levi’s Curve ID vinden)
Converse All Stars in ‘Olive’ via Sarenza (kun je hier vinden)
H&M Trend zilveren/zwarte ketting
Primark beige jas (hier kun je een look-alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties